T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ARDAHAN / MERKEZ - Şehit Uz. Çvş. İbrahim Erdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Okulumuzun da ortaklarından olduğu "My Virtues That Worths" eTwinning projesine ait e-sergisi yayınlanmıştır. e-sergimize aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

The online exhibition for our eTwinning project "My Virtues That Worths" has been published. You can find the link for the exhibition below.

May

Nis

27/04/2022 tarihinde Hanak İmam Hatip Ortaokulu tarafından okulumuza ziyarette bulunuldu. Okulumuzun tanıtımı yapıldı. Hanak İmam Hatip Ortaokulu müdürü Fırat Emre YILMAZ'a ve öğrencilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ayrıca sağlık branş öğretmenimiz Fatma TEKE KARADAĞ ve rehber öğretmenimiz Selin KOÇ'a bilgilendirme çalışmaları için teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızın 102. yılı kutlu olsun!

Nis

Rehber öğretmenimiz Selin KOÇ tarafından ailelere "Okul Başarısında Ailenin Rolü", "Sınav Kaygısı", "Öfke Yönetimi", "Zaman Yönetimi" ve "Bağımlılıkla Mücadele" konularında seminer verildi.

Nis

VELİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME BROŞÜRÜ DAĞITILDI. Yeşilay kulübü ve sağlık meslek branş öğretmenimiz Gülay DEMİRAL'a teşekkür ederiz.

Nis

23/04/2022 tarihinde saat 10.00'da okulumuzda velilerimizle toplantımızı gerçekleştik. Öğrencilerimiz hakkında velilerimiz bilgilendirildi ve süreçle ilgili görüşler paylaşıldı. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz rehber öğretmeni Selin KOÇ tarafından "Atılganlık Becerisi" ve "Duygu Kontrolü" semineri verildi.