T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ARDAHAN / MERKEZ - Şehit Uz. Çvş. İbrahim Erdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Ben Her Yerde Varım Projesi kapsamında bölge esnafını ve mahalle halkını ziyaret ederek tansiyon ve şeker ölçümlerini yaptık. Erken tanının sağlık yaşamdaki önemi anlatan ekibimiz kişilerden gelen soruları da yanıtladılar.

May

Ardahan İl Jandarma Komutanlığı okulumuzu ziyaret ederek meslek tanıtımı yaptılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

May

9, 1O ve 11. Sınıflara yönelik Matematik Olimpiyatları düzenledik.

Nis

"Ben Her Yerde Varım" Projesi kapsamında Çamlıçatak Ormalarında, pansiyon yemeklerinden arta kalanlarla Doğa Hayvanlarını besledik.

Nis

Eğitim nitliğini artırma Projesi kapsamında Kars Kafkas Üniversitesine ziyaret gerçekleştirdik. YKS'ye hazırlık çalışmaları kapsamında 12. sınıf öğrencileri ile Kars Kafkas üniversitesinin birçok bölümünü tanıma fırsatı bulduk.

Nis

Ardahan Devlet Hastanesi ve Ağız Diş Sağlığı Merkezi ile birlikte yürüttüğümüz çalışma kapsamında 11. sınıflar arsı yaptığımız Sağlık alan konulu Bilgi Yrışması sonucunda dereceye giren öğrencilerin velilerine ücretsiz CHECH-UP ve Ağız Diş bakımı sağladık.

Nis

9. VE 10. SINIFLAR ARASI MÜNAZARA YARIŞMASI YAPTIK.

Nis

Ben Her Yerde Varım Prpjesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarının Tansiyon ve Kan şekeri ölçümlerini yaptık.

Nis

Okul sporları kapsamında yapılan Gençler Düzenlemeli Halk Oyunları Yarışmasında İl Birincisi olan ekibimiz Bölge Yarışmaları için Rize'deydi.

Nis

İl Sağlık Müdürü Dr. İshak ASKEROĞLU, "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi" kapsamında öğrencilerimize yönelik "Sağlıklı Besleniyorum" semineri verdi.

Nis

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf UZANTI ve İl Sağlık Müdürü İshak ASKEROĞLU'nun okulumuza ziyaretleri.

Nis

Ardahan İl Sağlık Müdürlüğü,Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ardahan Devlet Hastanesi Başhekimligi ve Okulumuz tarafından Eğitimde İş Birliği Protokolü kurum yetkilileri tarafından imzalandı. İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf UZANTI, İl Sağlık Müdürü Dr. İshak ASKEROĞLU, Ardahan Başhekimi ErtaçÖZEROĞLU ve Okul Müdürümüz Ebru MERMER tarfından imzalanan Protokol kapsamında yürüttüğümüz 4 ulusal proje çerçevesinde eğitimin kalitesini ve daha çok kitleye ulaşmasını artırmak amaçlı kurumlar arasi işbirliğine gidilecek. Protokol sayesinde, verdiğimiz eğitim okul dışında da devam edecek, böylelikle sadece kendi öğrencilerimizle kalmayıp sağlık alanında bilgi paylaşımı yapılarak diger okul öğrencileri, milli eğitim camiası ve köylerde yaşayan Ardahan halkına da ulaşılmayi planlıyoruz.

Mrt

Baharın gelişini coşkuyla kutladık.

Mrt

12 MART İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma İl Programı okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanıp sunuldu. Büyük beğeni toplayan program için emeği geçenlere teşekkkür ediyoruz.